Om oss

 

Startade min firma 2010 men hade innan det sysslat med både trä-, jordbyggnads- och inredningsarbeten och mycket annat som rör nybyggnation och renoveringar. Mitt motto har alltid varit att man ska bygga med eftertanke och sunt förnuft. Det känns viktigt att bygga och renovera med beprövade och godkända material som även miljömässigt passar både mig och kunden, samtidigt som det skall vara ekonomiskt försvarbart med tanke både på energiförbrukning och arbetskostnader.

Många inser nu vikten av att bygga förnuftigt, genom att förebygga dålig inomhusmiljö och undvika eventuella framtida mögel- och fuktproblem, m.m. Mestadels är det totalrenoveringar och nybyggnationer åt privatpersoner jag utför, men jag sysslar även med fuktmätningar/fuktkartoteringar samt fuktsanring/torkning av olika objekt både större och mindre objekt. Den verksamheten komplterar jag med uthyrning av avfuktnings maskiner och torkningsmasiner vilket gör det lätt och smidigt för kunden när allt sköts av en och samma person.

Jag är även VTT certifierad för våt rum vilket är en garanti för kunden att det blir ordentlig gjort och utför därmed fulständiga kakel och klinkers arbeten. Men även läggning och svetsning av pvc mattor ovh våtrumstapeter utföres.